Om oss

Vilka vi är

Byggteknik i Katrineholm AB är ett expansivt byggföretag med höga ambitioner. Vi arbetar med varje projekt utefter mottot att aldrig gå ur ett projekt med en missnöjd kund.

Vår kompetenta och erfarna arbetsstyrka är fördelade på snickare, murare, betongarbetare och administrativ personal. Vår personal utger vår enskilt största styrka. Med ett sammansvetsat team där alla strävar åt samma håll har vi kunnat växa och ge våra kunder bästa möjliga service.

Vad vi gör

Nyckelordet för att beskriva vårt arbetssätt är flexibilitet. Vi arbetar med allting från smått till stort, renovering till nybyggnation, för såväl privat och offentlig sektor. Vi är verksamma i KFV-, Mälardals- och Stockholmsregionen med Katrineholm som bas. Titta gärna under kunder/tjänster där några av våra återkommande kunder finns med.

Vart det hela började

Byggteknik i Katrineholm AB startades 2001 av Hans Tolbäcken och Nils-Åke Rubensson. Vid starten hade de båda tillsammans samlat på sig decennier av erfarenhet inom byggbranschen. De visste från början vad som var värt att satsa på, en bra dialog med kunden. Tack vare detta kunde företaget växa och redan efter första året hade antalet anställda gått från 2 till 5 personer. Därefter har företaget fortsatt att växa men en bra dialog med kunden har stannat i centrum.

Byggteknik i Katrineholm AB har fått utnämningen "Gasellföretag" fyra år i rad av tidningen Dagens Industri. På Katrineholms Galan 2011 fick Hans och Nils-Åke ta emot utnämningen "Årets företagare" i Katrineholm.

Följ oss på Facebook

Ett fel uppstod: Unsupported get request. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api

Använd dig av ROT-avdrag

Läs mer om ROT-avdrag på www.skatteverket.se